English

Mario Balotelli parkon vend e pavend

Mario Balotelli, të qënurit futbollist e bën imun ndaj ligjit.

Por jo gjithmonë. Muajin e kaluar ai kishte dalë me të dashurën e tij Raffaella Fico për të drekuar së bashku dhe parkon makinën në një zonë që nuk lejohej pasi dhe dukej qartë me shenjën no-parking.

Megjithatë, një shërbëtor parkimi nuk duket i kënaqur aq shumë nga sjellja e padurueshme e tij dhe u shfaq për t'i dhënë Futbollistit një shuplakë(gjobë)

Për Marion nuk është hera e parë që ai parkon si ti dojë qejfi, pasi ai shumë herë të njëjtën gjë ka bërë dhe në Manchester.

Por fytyra e tij e ngrysur buzëqesh përseri pasi ai në javë fiton 120 000 euro.

KOMENTE