English

17 vjeçarja, nusja e re që mëson Serf. Jam shumë e bukur (FOTO)

Brenda 9 muajve, pas lëvizjes së saj në Los Anxhelos në muajin maj 2011 17 vjeçarja ka tërhequr vëmendjen e Hollivudit dhe mediave dërkombëtarenë përgjithësi me bukurinë e saj të jashtëzakonshme, personalitetin e guximshëm, si dhe këmbëngulja e saj e patrembur për të qënë vetë gjithmonë.

Dhe të gjithë ata që duan më shumë ta njohin atë le të kërkojnë një ftesë për të shkuar në ditëlindjen e saj të 18-të në gusht të 2012.
Courtney Stodden martuar me aktorin 51 vjeçar Doug Hutchiso kënaqet dhe është shumë e zënë me mësimin e saj të parë për Serf.
Në rrjetin e saj Twitter ajo shprehet: "Jam jashtëzakonisht e bukur"

E kush nuk do të donte të mësonte serf me nusen e re?

Çifti është martuar në 14 shkurt të këtij viti dhe duket tepër e lumtur.

KOMENTE