English

Baste për garat me kuaj. Kënaqësi dhe për gratë

Festivali Cheltenham tërheq me mijëra spektatorë lidhur me garat e kujave që zhvillohen atje.

Por dje prezantuesi i këtij festivali është tërhequr nga dy gra që në shoqërinë e njëra tjetrës po ndiqnin fare lirshëm dhe me tepër kënaqësi ndeshjen për të cilat dhe mund të kenë vendosur baste.

51 vjeçarja Carol Vordermanl veshur me një fustan seksi ishte nën shoqërinë e mikes së saj, Michelle ku të dyja ndajnë emocionet për atë mund të kenë fituar.

KOMENTE