English

Gdhend arkivolin e tij për 25 vjet me radhë (FOTO)

Një burrë 89 vjeçar ka gdhendur vetë arkivolin e tij për 25 vjet rresht.

Ai është një arkivoli njëjtë me atë që përdornin Faraonët kur vdisnin në Egjiptin elashtë.

Ai e ka krijuar nga dru special dhe ka lexuar të gjitha teknikat, përmes librave që përdornin Faraonët.

Ai e ka bërë gati arkivolin e tij dhe ka patur mbështetje nga gruaja e tij e shtrenjtë.
Fred ka qënë i apasionuar pas historisë egjiptiane të mumjeve dhe ai thotë se është mahnitur kur ka parë varret e Faraonëve të Egjiptit.
Duket e çuditshme të bisedosh për arkivolin por është pasioni i tij për kulturën egjiptiane.

Arkivoli ka kushtuar 10 mijë euro dhe 25 vjet kohë gdhendje.
Në të janë realizuar figura të sundimtarëve kriminalë dhe sundimtarë të botës së përtejme.

KOMENTE