English

Përpiqet ta mbajë veten. Por nën syze sheh gjoksin e saj

Sir Paul McCartney ish këngëtari dhe autor i teksteve të këngës, është parë të pushojë në ishujt Karaibe me gruan e tij të re 51 vjeçare.

Sir Paul 69 vjeç ishte shprehur më parë se ai kudo që të shkonte do të ndalohej nga fansat e tij qoftë dhe për një përshëndetje apo dhe foto.

Nancy Shevell gruaja më e devotshme e Sir Paul, siç shprehet ai, është një biznesmene trashëgimtare industriale amerikane, u martua tetorin e kaluar me burrin që ka tani.

Edhe në ishullin e largët çifti është fotografuar dhe ka takuar fansa të tij ku ai kalon testin për së mbari, duke harruar të shohë gruan e fansit të tij lakuriq në pjesën e sipërme, e cila me modesti u përpoq për të mbuluar veten.

Ai pranon që nuk mund t'i shpëtojë kamerave të llojeve të ndryshme.

KOMENTE