English

Ushtari vrasës në Afganistan. Thjesht nuk mbajti më (VIDEO)

666
Ushtari përgjegjës për masakrën e 16 civilëve në Afganistan ishte i pakënaqur me shërbimin në këtë vend. Avokati Henry Brown thote se ushtari, identiteti i te cilit vazhdon të mbahet i fshehte ishte plagosur në kokë dhe në trup gjatë sherbimit në Irak dhe nuk donte të dergohej sërish në terren.

KOMENTE