English

Zjarri djeg një masiv pyjesh në Elbasan

Shtetasi me inicialet A.Gj,nga fshati Balëz - Elbasan është shoqëruar në polici pasi ka qënë autor i vënies së zjarrit në një masiv pyjesh.

Por faktikisht ai i ka vënë zjarrin barishteve në tokën e tij dhe nuk është kujdesur për mundësinë e përhapjes së zjarrit që ka përfshirë pyjet.

Por vështirësia e terrenit ka bërë që flakët të izoloheshin me vështirësi të madhe.

Nuk ka të lënduar.

KOMENTE