English

Foto ngacmuese për fansat e saj

Nuk është e lehtë të jesh në qendër të vëmendjes nga të gjithë e aq më tepër kur je dhe modele.

Je e vëzhguar në çdo moment. Pas një periudhe të zënë me punë si modele Georgia Salpa 26 vjeçarja gjen disa ditë pushim dhe fluturon për në Dubai.

Por si vajzë nga Dublini por dhe gjysmë greke, ajo nuk mund të harrojë ditën e Shën Patrikut që e bën atë të jetë në vendlindjen e saj për të festuar me familjen dhe miqtë e saj.

Ajo poston fotot e saj ndoshta për të ngacmuar dikë duke i treguar se çfarë është duke humbur.
Thuhej se Tinie Tempah dhe Georgia Salpa kishin një lidhje por që nuk rezultoi e vërtetë pasi ai është parë me Jessie J për të cilën thuhet se kanë një lidhje të vërtetë.

KOMENTE