English

Justin Bieber rrihet brutalisht në arenën e boksit (FOTO)

Justin Bieber, këngëtari foshnjë 18 vjeçar si kurrë më parë ka ngrënë një grusht në fytyrë, në disa raunde boksi ku ai është përmbytur në gjak.

Një imazh i pabesueshëm i xhiruar nga fotografi Tony Kelly që do të përdoret për revistën Complex.

Më pas ai në foto të tjera tregohet se si ndihmohet nga vajza e ringut dhe se si ai bëhet gati për të luftuar përsëri.

Këto foto janë shumë ndryshe nga realiteti i tij.

Gjithashtu ai është parë që të kalojë fundjavën dhe me të dashurën e tij Selena e cila dhe ajo po përgatitet për një film të ri.

KOMENTE