English

Lakuriq nëpër rrugë duke bërtitur ju jeni djalli (FOTO)

Jason Russell bashkëthemeluesi i organizatës bamirëse "Fëmijët e padukshëm" dhe i videos film Kony 2012 është arrestuar nga policia pasi është parë në rrugët e San Diegos, lakuriq dhe të kryente veprime jo normale si masturbime dhe përkulje të trupit apo hapje të krahëve si dhe duke folur rreth mallkimit në lidhje me djallin.

Filmi flet për luftën kriminale në Uganda dhe ka fituar një popullaritet të madh prej 82 milionë njerëzish.

Por pas kësaj thuhet se donatorët mund të tërhiqen pasi mund të humbasin besimin tek ai lidhur me organizatën e bamirësisë që ai ka krijuar.

Ndërkohë kryeministri i Ugandës ka reaguar menjëherë duke thënë dhe ftuar të gjithë për të shkuar dhe të vizitojë perlën e Afrikës jugore, pasi videoja Kony 2012 nuk i përket vendit të tij, pasi njerëzit atje jetojnë në paqe dhe harmoni.
Ben Keesey, shefi ekzekutiv i Fëmijëve të padukshme, bamirësia e ngritur në vitin 2004 nga Z. Russell dhe dy miqtë, lëshoi ​​një deklaratë mbështetjeje për kolegun e tij.

Ndërkohë ai është çuar në një spital psikiatrik dhe thuhet se ai ka qënë i dehur dhe tejet i lodhur nga puna në Ugandë.

KOMENTE