English

Mamaja që dëshiron të bëhet gruaja më e shëndoshë në botë (FOTO)

Susanne Eman, 33 vjeç dëshiron të realizojë ëndrën e vet për të qënë gruaja më e shëndoshë.

Gjithashtu ajo planifikon të martohet me të dashurin e saj që është guzhinier dhe që prej ca kohësh janë të fejuar.

Brenda muajve Parker ka lëvizur në në shtëpinë e Susanne në Casa Grande, Arizona, ku ajo jeton me djemtë e saj Brendin, 13, dhe Gabriel, 17.

Parker burri i saj e ndihmon atë në çdo gjë dhe e inkurajon për të thyer rekordin.
Gjithashtu ai del shëtitje me djemtë dhe Susanne në park.
Mjekët e kanë këshilluar që ajo po luan me jetën por ajo insiston që po ha ushqim të shëndetshëm.

KOMENTE