English

Mos e merrni jetën seriozisht, me qëllim që të jetoni gjatë

Muskuj, një lëkurë që ndrit dhe dhëmbë që shkëlqejnë nga bardhësia, z. Manohar feston ditëlindjen e tij të 100-të.

Kështu ishte ai në vitin 1952 kur morri titullin kampion Mr Universe.

Manohar AICH tregon sekretin për një jetë të gjatë edhe pse ai i duhej t'i bënte ballë shumë problemeve që ka kaluar në rininë e tij, përsëri atë dhe pak ditë e ndajnë nga ditëlindja e tij e 100-të.

Pas largimit nga shkolla në vitin 1942, ai iu bashkua Forcave Ajrore Mbretërore të Indisë nën sundimin britanik.
Që atëherë ai filloi të përgatiste trupin e tij dhe i inkurajuar dhe nga një ushtarak britanik ai filloi të merrej me peshëngritje. Më pas ai ra në burg por dhe atje ai nuk ju nda stërvitjes sa ai trajtohej me një dietë të veçantë për të formuar trupin e tij.
Pas suksesit të tij që kishte kohë që ai e ndiente, ai shprehet se çelësi për një jetëgjatësi është që mos e merrni jetën shumë seriozisht.

Dhe gjëja që atij i ka mbetur peng është pasi nuk e ka takuar asnjëherë njeriun muskuloz Arnold Schwarzenegger.

KOMENTE