English

Nicole Kidman veshur si një mësuese arti

Nicole Kidman është parë të shkonte në një restorant për të takuar shoqen e saj gjatë një dreke në Sydney.

Por më shumë se një mësuese arti ajo nuk ngjan me një aktore Hollivudi.

44 vjeçarja duket mjaft sportive ashtu si të gjithë njerëzit pavarësisht nga gjykimet e njerëzve.

Ndërsa mikja e saj Naomi Watts dukej më elegante, veshur me një fustan të hollë dhe një xhaketë të zezë.

44-vjeçarja dhe burri i saj këngëtar Keith Urban kanë marrë kohët e fundit një qëndrim publik kundër zgjerimit të qymyrit dhe gazit të minierave në New South Wales në Australi.
Çifti bleu një shenjë që lexon "Jo gazit qymyr apo shtresë qymyrguri 'dhe e vendosi atë në portat e shtëpisë së tyre.

KOMENTE