English

Portret unik i baroneshës Thatcher

Ish kryeministria Thatcher është fotografuar duke shijuar diellin e pranverës në një park të Londrës.

E shoqëruar nga Kate, kujdestarja gjithnjë besnike e saj, gjatë dhjetë viteve të fundit. 86-vjeçarja ish-kryeministria u ul me kënaqësi duke shikuar një grup të djemve të luajtur futboll.

Duke ndejtur në stol një qen i vogël i afrohet dhe kërcen lart i cili dukej se donte disa këshilla nga zonja e hekurt. Dhe ajo me shumë dashuri e përkëdheli atë.

Thatcher ose si është quajtur zonja e hekurt ka patur nj karakter të fortë dhe të drejtë në politikë.
Ajo është me të vërtetë dhe do të mbetet një grua e zgjuar dhe tepër inteligjente.
Kur ishte kryeministre ajo shpalii se gratë janë më të mira në kuletë se në bajonetë.

KOMENTE