English

16 vjeçari vdes gjatë lojës së Regbi në mjediset e shkollës

Një 16-vjeçar ka vdekur pas kolapsit, gjatë një ndeshjeje regbi të shkollës.
Luke Chapman, nga Shkolla e Lartë në Haybridge Hagley, ishte duke marrë pjesë në një lojë në Kolegjin Baxter Kidderminster kur ai ra për tokë dhe ndali frymëmarrjen rreth 4.30pm dje.
Ai u mor nga ambulanca ajrore në Spitalin e Fëmijëve Birmingham, por vdiq menjëherë pas mbërritjes.
Besohet se një lojtar kishte rënë mbi kokën e tij duke shkaktuar atë të përtypë gjuhën e tij.
Tony Homer, drejtori i Shkollës ka thënë: "Ne të gjithë jemi tronditur tmerrësisht dhe të mërzitur nga ajo që ka ndodhur.
"Mendimet tona janë me familjen dhe miqtë në këtë kohë shumë të trishtuar. Shkolla do të ofrojë të gjithë mbështetjen që ne ndoshta mundemi për ata që janë prekur ".

KOMENTE