English

32 gjëra që vajzat duhet të dinë për meshkujt

1.Djemtë nuk janë psikikë, mendja u thotë atyre atë që duan të thonë.
2. Meshkujt nuk kanë dëshirë për t'u përdorur si pengje për të bërë miqtë tuaj xhelozë.
3. Djemtë kanë tendencë për të marrë serioze marrëdhënien e tyre dhe të bëhen shumë posesiv.
4. Djemtë realisht nuk pëlqejnë vajzat që pijnë duhan.
5. Djemtë pëlqejnë vajzat që merren me sport dhe punojnë
6. Vajzat që nuk duan të dëgjojnë të vërtetën nuk duhet t'i pyesin ata.
7. Dhënia fund e një bisede me "Gjobë" ose "çfarëdo" nuk konsiderohet e pranueshme te djemtë.
8. Nëse doni seks, thjesht pyesni.
9. Mos pritni gjëra të ëmbla në të folur si nëpër filma, nga ana e meshkujve.
10. Mos u përpiqni të jeni modele ashtu si shihni nëpër revista pasi ata ju duan të thjeshta dhe vetvetja.
11. Një djalë që ju pëlqen ju, dëshiron të jetë djali i vetëm për të folur me ju.
12.Një djalë do të sakrifikojë paratë e tij, për drekë vetëm për t'ju dhënë ju një çift me trëndafila.
13. Djemtë duan të sigurohen se ata dashurohen nga ju.
14. Djema nuk u intereson se si jeni të mrekullueshme apo të bukura, ata u thonë lamtumirë nëse jeni kurvë.
15. Të gjithë djemtë janë të çuditshëm dhe të gatshëm të provoni çdo gjë që ju mund të gëzoheni, vetëm duhet ta dinë.
16. Djemtë janë më shumë emocionale se sa ju mendoni. Jepini një shans që të merrni përgjithmonë.
17. Një djalë do të bëjë çmos që të vihet re nga një vajzë.
18. Djemtë nuk shohin asnjë minutë me detaje.
19. Djemtë pëlqejnë pornografitë
20. Çdo gjë që thonë para 6 muajve nuk ka vend më vonë në një argument. Bëhen të pavlefshme pas 7 ditëve.
21. "Loja është një justifikim i pranueshëm që të shtyjë ndonjë bisedë serioze.
22. Gatimi nga një vajzë është më tërheqëse për djemtë.
23. Ju nuk mund të merrni për të çmendur në qoftë se djali juaj nuk pranon që të takojë një mikun tuaj të shëmtuar.

24. E vetmja gjë që mbetet për t'u thënë pas seksit është "natën e mirë."
25. Video lojëra kanë ndihmuar njerëzit të zhvillojnë aftësitë e tmerrshme të gishtit që nxisin ata për të luajtur më shpesh.
26. Djemtë mund të bëjnë flirtim gjithë ditën, por para se të shkojnë për të fjetur, ata gjithmonë mendojnë për vajzën që me të vërtetë intereson.
27. Djemtë e urrejnë kur ju flisni për ish të dashurin.
28. Nëse një djalosh ju tregon për problemet e tij, ai vetëm ka nevojë për dikë për të dëgjuar atë. Ju nuk keni nevojë për të dhënë këshilla.
29. Lënë një mesazh si "Ju e dini çfarë? Mmm ... Asnjëherë mendje ... "do të bëjë një djalë i varur në të menduar se të gjithë ditën e gjatë dhe për të arritur një konkluzion që është larg nga ajo që jeni duke menduar.
31. Një akt i zakonshëm që provon se djali që ju pëlqen është kur ai që ju ngacmon ju.
32. Djemtë ju duan më shumë nga sa i doni ju ata.

KOMENTE