English

Dawnielle pëlqen të prishë dhe të prishet nga të tjerët (FOTO)

Dawnielle Royalty një modele amerikane e Playboy, por që adhuron shumë sportet në përgjithësi, pretendon se është më sexy në botë.
Ajo është 23 vjeç dhe jeton në një qytet të vogël. I pëlqen të bëjë gjëra që e gëzojnë atë dhe të tjerët, në kohën e lirë.
Ajo pëlqen disa lloje sportesh, si zhytja, noti, alpinizmi ecja, dhe çdo disiplinë tjetër, që ushtrohet në ajër të pastër. Ajo qëndron aktive se shkon çdo ditë në palestër
Gjithashtu i pëlqen dhe të jetë modele, të udhëtojë dhe të takojë njerëz dhe miq të rinj.
Por gjithashtu ajo pëlqen karkalecat, akulloret macja e saj që ka në shtëpi.
Por gjëja që ajo pëlqen më tepër është të prishë ë tjerët dhe të prishet nga të tjerët.

KOMENTE