English

Vrasje dhe plagosje brenda familjes në Kurbin, për pronat

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në rrethin Kurbin.
Deri kur do vazhdojmë në këtë mënyrë? A mund të vritet vajza apo vëllai?
Llesh Cara 58 vjeç ka tentuar të vrasë të vëllain e tij Mark Cara 40 vjeç, ndërsa 31-vjeçarja është vrarë aksidentalisht nga i ati. 31-vjeçarja ndërhyri që babai i saj të mos qëllonte të vellane e tij.

Mark Cara aktualisht gjendet në gjendje të rëndë në spitalin ushtarak Tiranë.

Por burimet zyrtare konfirmojnë se kulmi i konfliktit të nisur më parë ka erdhur nga një çëashtje pronësie dhe pas vendimit të gjykatës njëra palë ka mbetur e pakënaqur ndaj dhe sherri ka qënë i ndërtuar që më parë.

KOMENTE