English

39 vjeçarja përdhunon një mashkull

Një grua në Australi Rebecca Helen Elder, 39 vjeçe është akuzuar dhe thirrur në gjykatë pasi thuhet se ajo ka hyrë me forcë në shtëpinë e një mashkulli duke e përdhunuar atë.

Ajo u paraqit në Gjykatën e Qarkut në Adelaide, dhe dokumentat tregojnë se ngjarja ka ndodhur shtatorin e kaluar, po çështja po shtyhej për mbledhje informacioni.

Prokurorët pretendojnë se ajo hyri në shtëpinë e djalit dhe pa pëlqimin e tij e ka detyruar të bëjë seks oral.
Gjyqi nuk ka përfunduar, ndërsa vazhdon përsëri.

KOMENTE