English

Beyonce përsëri në skenë po aq seksi si dhe më parë (FOTO)

Beyonce është bërë para 2 muajsh nënë, por përsëri ajo shfaqet direkt pas lindjes së vajzës së saj me trupin e saj përsëri ë formë.
Këtë javë këngëtarja zbuloi se ajo kishte plane për tu kthyer në skenë.
Ajo njoftoi synimin e saj për të kryer tre koncerte në Atlantic City këtë maj që vjen.
Nëna e re po ndjek një ngjarje për mbledhjen e fondeve për presidentin Obama në Hotel Greenwich.
Gjithashtu ajo shfaqet me një fustan mahnitës të Viktoria Bekham, për mbledhje fondesh të Michelle Obamës, në New York City.

Ndërkohë, ylli i admiruar ka rënë viktimë e një shpullë të dukshme nga këngëtarja Katy Perry e cila pretendos se Shakira dhe Beyonce janë gënjeshtare dhe se kënga që Perry do të ketë, ka shumë fansa.
Por duket se Perry inatin e ka patur me bashkëshortin e Beyonce, Jay-Z.

KOMENTE