English

Gjyshja 78 vjeçare kampione në qitjen me snajper

Të gjithë pesionistet gjyshe, në moshën 78 vjeçare janë të varura nga syzet pasi për të parë apo lexuar çdo gjë i nevojiten syzet.
Por nuk ndodh kështu me një gjyshe indiane.

Dirty Harry, me një pistoletë 1200 euro në dorë ajo mendon se është gjyshja më e vjetër në botë si profesioniste e snajperit.

Ajo ka hyrë dhe ka fituar mbi 25 kampionate kombëtare në të gjithë Indinë, si dhe ka 15 nipër e mbesa.
Ajo tha: "Unë kam kërkuar të bëj diçka të dobishme me jetën time dhe t'u tregoj njerëzve aftësitë e mia.
Sapo kam marrë pistoletën unë kam qëlluar në mënyrë perfekte. Dhe tani unë u kam treguar të gjithëve se nuk ka asnjë mangësi në moshën time. Nëse jeni të fokusuar ju mund të bëni gjithçka"

Për herë të parë në kampionat ajo shkoi me mbesën se pati një lloj frike. Ndërsa tani pas 25 kampionatesh, mendoni vetë.

Trajneri u habit me gjyshen dhe mendoi se ajo ishte stërvitur, ndërsa asgjë më shumë vetëm se ajo kishte mbështetur mbesën e saj në këtë sport, para se të futej dhe vetë.
Por dhe vajza e saj është një kampione qitjeje dhe ka fituar medalje ari.
Medaljet nuk e kanë bërë gjyshen të shkëputet nga punët e një gruaje, gatim pastrim kujdesje për fëmijët.

KOMENTE