English

Motrat 3 dhe 5 vjeçare sulmohen nga një qen Boerboel në park (FOTO)

Phoebe McInally 3 vjeç ishte duke ecur nëpër një park Blantyre, të Lanarkshire bashkë me familjen e saj kur ajo u sulmua nga një kafshë.

Nëna e saj 32 vjeçare u tmerrua dhe vetëm shkelmonte qenin që të largohej.

Ai u largua vetëm kur i hoqi një copë të lëkurës nga koka e saj dhe kafshime në shpinën e saj.
Nëna e saj Lucy, tha se vajza do të kishte vdekur nëse ajo nuk do të kishte veshur një, pallto të trashë dimri.
Por qeni kafshoi dhe vajzën tjetër pak më të madhe Alix para se të largohej, e cila sapo kishte dalë nga shkolla.
Më pas vajzat u dërguan në spital për të marrë mjekimet e nevojshme.

KOMENTE