English

Tulisa me këngën e saj të re: We Are Young (VIDEO)

Pas një jave të vështirë, Tulisa më në fund u kthye në punën e saj të përditshme si një këngëtare pop.
23-vjeçaria debutuar për herë të parë e vetme, këtë mëngjes në BBC Radio 1.

Ajo në videon e saj të re, shihet të bëjë disa veprime jo normale, ajo ka marrë dhe disa kritikalidhur me tekstin e saj.
"Ne jemi të rinj" është një këngë pop elektro, prodhuar nga ish-i dashuri i Tulisas.

Videoja titullohet "ne jemi të rinj" We Are Young
710

KOMENTE