English

9 vjeçari, nëse ha ose ndien erën e ushqimit, vdes (VIDEO)

Shumë adoleshentë kanë një fantazi në menunë e tyre të ushqimit, po për 9 vjeçarin Joshua nga New York është komplet ndryshe.

Ai vuan nga një sëmundje e rrallë që quhet eosinophilic esophagitis, pra është fatalisht alergjik nga të gjitha ushqimet.

Pica, bukë me vezë, gjalpë, sanduiç etj etj, ushqime, ai përveçse nuk i ha, as mund të ndiejë erën pasi sëmuret deri në pësimin e shok anafilaktik.

E vetmja gjë që ai mund të hajë, është vetëm ushqimi për bebe, si dhe një terapi me mjekime nga një mjek, i cili i merr përmes një tubi në barkun e tij.
Përsa i përket arsimit të tij, Është nëna e tij Cara që kujdeset, por ai ndjehet mjaft keq kur sheh autobusin e shkollës çdo mëngjes, ku ai nuk mund të jetë kurrë pjesë e tij.
Prindërit çdo minutë ndjehen në tension dhe ankth.
717

KOMENTE