English

Çifti Beckham shet shtëpinë për 18 milion euro. Vendosen përfundimisht në Los Angeles

David dhe Victoria Beckhams ka 5 vjet që kanë bërë shtëpinë e tyre në Los Angeles, kështu ata kanë vendosur që shtëpinë e tyre në Hertfordshire në Britani, ta nxjerrin në shitje pasi ishte humbje të rrinte bosh.

Victoria shprehet se kur shkon në Britani preferon të rrijë në hotel Savoja.

Gjithashtu ata kanë vendosur të shesin dhe shtëpinë në Francë, duke prerë çdo mardhënie me Evropën.

Shtëpia në Britani është vlerësuar 18 milion euro nga agjentët e pasurisë dhe ajo në Francë 2.8 milion euro.

Ndërkohë ata do të vendosen në Los Angeles dhe David ka nënshkruar një kontratë 2 vjeçare me LA Galaxy atje, duke u shprehur se ndihen të lumtur pasi dhe fëmijët e tyre janë përshtatur mjaft mirë.
Ai shprehet se jeta pas martese dhe me fëmijë ndryshon dhe prioritet mbetet familja.

KOMENTE