English

Pse Facebook hoqi foton e puthjes midis dy burrave Gay?

Facebook është nënzjarr nga një Fan Page(faqe tifoze)sepse kjo faqe kishte postuar një fotografi të dy burrave gay në një moment puthjeje.

Facebook ka fshirë foton si arsye të shkeljes së rregullave të facebook.

Fotoja ishte përdorur nga fotografi Juan Hidalgo, duke u përdorur për një grup të kulturës LGBT, për artin Gay, i cili kërkon iniciativa për shtëpi.
Pablo Peinado njëkohësisht dhe organizatori i projektit ka kërkuar që të krijojë një muzeum të kulturës Gay në Spanjë.
Facebook ka pohuar se është hequr ndoshta për arsye teknike dhe për këtë ëstë duke u bërë një getim lidhur me këtë.
Ndërkohë fotoja qe dhuruar nga Mr Hidalgo i cili e kishte përdorur si foto në ftesat e dasmës së tij.
Z. Peinado ka dashur të krijojë një fushatë publicitare të vogël të filmit dokumentar që është përgatitur për tetë vjet.
Dokumentari, është filmuar në Madrid, dhe bashkon më shumë se 1.000 vepra të Galerisë së artit homoseksual dhe lezbike dhuruar nga më shumë se 400 artistë nga 30 vende.
Dhe ai zbuloi se filmi ishte "i rëndësishëm", sepse kjo do të ndihmojë luftën kundër homofobisë.
Ai shtoi: "Qëllimi përfundimtar i këtij dokumentari është për të gjetur një vend ku ne mund të shfaqim veprat [që shoqata ka mbledhur] dhe kthyer atë në një 'Muze të kulturës Gay.

KOMENTE