English

Punonjës i mirëmbajtjes së shkollës, seks me dy vajza 15 vjeçare

Një burrë në një shkollë private të mirëmbajtjes është burgosur pasi ka kryer mardhënie seksuale me dy vajza 15 vjeçare në një dhomë arti.
Matthew Moses doli vullnetar për të ndihmuar në një shkollë ditore në Devon duke përdorur punën e tij për tu futur në mardhënie me vajzat.
Ai ishte gjithashtu një zjarrfikës vullnetar dhe punonjës në varkat e shpëtimit në Teignmouth dhe i përdorte për të tërhequr vajzat.
Ai ndërkohë i ka pranuar 17 akuzat e ngritura shprehet gjykatësi.
Ai kishte një kohë prej dy vjet, me një vajzë gjatë së cilës ata kishin marrëdhënie seksuale të rregullt dhe vazhdoi të ketë një marrëdhënie prej 10 muaj me një tjetër paralel, madje për 8 herë ata kryen seks në grup.

Moisiu, 30 vjeç, ishte një anëtar i njohur i komunitetit lokal dhe ka luajtur regbi për Teignmouth si dhe duke qenë një vullnetar popullor me dy shërbimeve emergjente.
Moisiu, i cili jetonte në Portland Avenue, Teignmouth, në kohën e veprave penale, ka pranuar 17 akuza për aktivitet seksual me një fëmijë dhe u burgos për tre vjet nga gjykatësi Graham Cottle.
Ai u vendos edhe në regjistrin e abuzuesve seksualë dhe u ndalua të punojë me fëmijët.
Gjykatësi i tha atij: "Ti u pranove në shkollë për punën tuaj por ti ke vepruar kundër ligjit.
Moisiu ka gjetur tani një partnere të re, në moshën e tij dhe ka një djalë 4 muaj.

KOMENTE