English

5 gjërat që i dashuri juaj nuk dëshiron ti shprehë

Ashtu si dhe vajzat dhe djemtë kanë gjëra që nuk i thonë, por i lënë të nënkuptohen, kështë ju takon juve të kuptoni gjërat që heshtja i shpreh më shumë.

Vajza zbuloni sekretet e pathëna të djemve.

1. I pëlqen të jetë i dashuri juaj, por kurrë nuk e thotë.
Vajzat mendojnë se djemtë janë lojtarë zemrash, por ata bëjnë po aq sa dhe juve në dashuri. Mos mendoni se jepni ju më shumë në një lidhje.

2. Djemtë nuk pëlqejnë kur ju tërhqin larg nga lidhja e tyre.

3. Djemtë duan që e dashura të pëlqehet nga miqtë dhe rrethi shoqëror i të dyve, por jo t'ia dashurojnë vajzën që ai ka në krah.

4. Djemtë duan që dhe e dashura ti pëlqejë miqtë, por jo të bjerë në dashuri me ta.

5. Djemtë mërziten se mund t'i hiqni qafe, nëse ju kundërshtojnë kur nuk keni të drejtë.

KOMENTE