English

Birrë nga trupi juaj. Kujdes mos ngatërroni rubinetat (FOTO)

Tani s'keni pse të merrni birrë disa shishe kur të shkoni në bar, mjafton një sa për të thënë dhe pasi të mbarohet mbusheni nga vetja juaj...
Ku do ta gjeni mendoni ju?!
Shihni videon më poshtë dhe mos hezitoni ta blini dhe ta përdorni.
Një kompani amerikane ka shpikur atë që ajo e quan "Freedom Flask", pra një qese të brendshme që kthehet në një bombol që nxjerr birrë pasi hapni rubinetin.

Mund të jetë pak çuditëse për shokun tuaj ngjitur, por do t'i kalojë...
Autori i shpikjes ka qënë një pirës i fortë i birrës dhe që e dëshironte atë kudo që shkonte.
Ndaj vetëm për 24,95 dollarë, ju mund ta blini dhe ta merrni me vete kudo që të shkoni, por kujdes mos ngatërroni rubinetat.
733

KOMENTE