English

Frankie Essex ngacmon djemtë në një party në Miami Beach (FOTO)

Për të tërhequr vëmendjen e një mashkulli në bar, femrat gjejnë mënyra nga më të ndryshmet si e si për të arritur qëllimin e tyre.

Lauren Goodger dhe Frankie Essex kanë realizuar teknikën e tyre në kohën e duhur.
Dhe Frankie i dha një shtrëngim të mirë të pasmeve të Lauren, duke i pëshpëritur për djalin që ndodhej në Nikki Beach Club në Miami.
Lauren si për të kuptuar por dhe një lloj dhimbje që mund të ketë ndier, vendosi dorën mbi shpatullën e shoqes.

Ato ishin duke pirë dhe shijuar atmosferën mashkullore që mbizotëronte në bar.

Gjithashtu ato sollën dhe një grup tjetër të vajzave për tu kënaqur në party dhe shijuar rrezet e diellit.

KOMENTE