English

Moda franceze Yves Saint Laurent

Për të gjithë ndjekësit e modës Yves Saint Laurent, e cila e ka zanafillën në Paris, për elegancën e veshjeve të grave dhe burrave.

Për nder të projektuesit dhe njëkohësisht emrit të modës Yves Saint Laurent, është hapur një ekspozitë në Muzeun e Artit Denver në Denver Kolorado, ku u paraqitën 200 veshjet që përfshijnë karrierën e projektuesit.

Yves Saint Laurent ka krijuar koleksionet e frymëzuara nga vende dhe kontinente të botës si Spanjë, Kinë dhe Afrikë.

Stilisti Yves Saint Laurent ka vdekur në Paris në vitin 2008.

KOMENTE