English

Pas 14 fëmijëve, përsëri në një formë të përkryer (FOTO)

Një ngjarje e rrallë dhe një grua tepër kurajoze.
Nadya Suleman ka paraqitur trupin e saj pothuajse lakuriq, vetëm për të treguar se edhe pas 14 fëmijëve të lindur nga ana e saj, ajo është e kënaqur me trupin e saj.

Çdo vajzë pas lindjes së fëmijës së parë nuk do e bënte një gjë të tillë pasi nuk donte të dukej e shëmtuar, por për Nady kjo është krenari.

Ajo nuk është mendjemadhe në shumë aspekte të jetës së saj dhe asnjëherë nuk ka qenë e martuar, por 14 fëmijët e saj i ka me spermën e marrë nga i njëjti donator.
Ajo shprehet se nuk kam kohë të lidhem me një mashkull pasi unë jetoj për fëmijët e mi, dhe deri sa ata të jenë 18 vjeç, unë nuk do të kem lidhje.

Lidhur me dietat ajo shprehet se hamë vetëm në mënyrë të shëndetshme dhe asnjëherë s'kam mbajtur dieta, përveçse marrja me gjimnastike.
Lidhur me një mardhënie me një mashkull nuk e përjashton mundësinë në një të ardhme, pasi ajo e di që është e bukur dhe nuk ka nevojë t'ja thonë të tjerët.

KOMENTE