English

60 për qind e njerëzve preferojnë seks në errësirë. Kinezët preferojnë të brendshme me drita që ndryshojnë

Sipas një studimi britanik, u tregua se 60 përqind e njerëzve preferojnë të mryejnë mardhënie seksuale në errësirë të plotë ose në shumë pak dritë.

Preferohet kjo lloj atmosfere pasi ata mendonin se nuk janë tërheqës për partnerin nëse do të kishte një dritë.

Kështu statistikat treguan se
60 përqind e britanikëve donin errësirë
64 përqind e amerikanëve
63 përqind e suedezëve
ndërsa 56 përqind e spanjollëve preferonin dritë pasi donin të shinin se çfarë po bënin.
Sondazhi, i kryer nga firma Suedeze ish Wimbledon ace Bjorn Borg ka përfshirë Suedinë, Angli, SHBA, Spanjë, Gjermani, Itali, Francë, Holandë dhe Kinë.
Interesante dhe e çuditshme ishte se një në tre kinezë pohoi se të brendshmet elektrike ishin ato që të ndryshonin dritën gjatë një mardhënie seksuale duke e bërë më tërheqëse atmosferën.

KOMENTE