English

Aktori seksi mjaft i dëshiruar nga femrat (FOTO)

Aktori dhe Extra host TV Mario Lopez është parë dhe fotografuar gjatë pushimeve të tij në Miami.
Sportiv me një trup perfekt e bëjnë atë të jetë i dëshiruar nga femrat, aq sa edhe pse u martua ai nuk i shkëputi lidhjet me to deri sa martesa e tij përfundoi në divorc.

Ai është dhe autor i librit Mario Lopez Knockout Fitness që u botua në vitin 2008.

Ai është akuzuar javën e kaluar nga ish-gruaja e tij Miss USA, Ali Landry
se ai është një gënjeshtar dhe mashtrues.
Ajo kishte dëgjuar diçka rreth tij, dhe kur e pyeti ai mohoi çdo gjë duke thënë se janë gënjeshtra por gjërat u qartësuan dhe u kuptuan vetëm 2 javë më vonë pas martese, kur atoa u divorcuan.
Pasi ish-gruaja arriti të zbulojë lidhjet e tij që qëndronin dhe pas martese, dhe më e neveritshmja ishte se ai as nuk morri mundimin të kërkonte falje, shprehet ish-gruaja e tij.

KOMENTE