English

Bankat ndihen të pasigurta. Vrasësit shëtitin nëpër rrugë (VIDEO)

Policia ka shoqëruar të paktën 15 persona gjatë gjithë mbrëmjes së të martës, si të dyshuar për vrasjen e arkëtares dhe plagosjen e rojes së sigurisë së bankës.
742
“Nga zhvillimi deritanishëm i hetimeve dhe ekzaminimi kriminalsitik balistik i gëzhojave të gjetura në vendin e ngjarjes, rezulton se arma e përdorur në ngjarjen e djeshme është përdorur edhe në vjedhjen me armë të argjendarisë me pasojë vdekjen e pronarit, shtetasit Rrapo Sinani, ngjarje e ndodhur në Tiranë më 21 tetor 2011. Aktualisht të gjitha strukturat e policsë së kryeqytetit po punojnë maksimalisht për identifikimin dhe kapjen e autorëve të ngjarjes”, tha Alma Katragjini, Zëdhënse e Policisë, qarku Tiranë.

KOMENTE