English

Haker kompjuteri dënohet me 60 vjet burg dhe 2.2 milion gjobë

Një haker kompjuteri përballet me 60 vjet brug dhe 2.2 milion dollarë gjobë.

Christopher Chaney, 35 vjeç, kishte mundur të futeshe në llogarinë online të vipave dhe kryesisht Scarlett Johansson ku kishte hedhur fotografi lakuriq të saj dhe që i drejtoheshin burrit të saj, si dhe në llogarinë e Christina Aguilera dhe aktores Mila Kunis.

Pas një viti hetimesh ai u arrit të kapet dhe pranoi të gjitha akuzat madje dhe 9 akuza të tjera.

Si pjesë e marrëveshjes mbi fajësinë, Chaney mund të paguajë një gjobë deri në 2.2million dollarë. Ai duhet të paguajë dëmshpërblimin e viktimave të tij, duke filluar nga 15,000 deri në 400,000 dollarë.
Është e paqartë nëse Aguilera, Kunis apo Johansson do të shkruajnë letra te gjyqtarit ose të marrëin pjesë në dënimin Chaney-së.

KOMENTE