English

Kim Kardashian dhe motrat e saj, në linjën e re të rrobave të banjës (FOTO)

Kim Kardashian ka magjepsur botën me formën e saj trupore.
Por dhe motrat e saj nuk mbeten mbrapa. Ata sapo kanë prezantuar linjën e re Kardashian të biznesit të tyre, për rrobat e banjës.

Beli i saj i hollë vihet re nga hijet e gjëra por brenda parametrave.
Një lëkurë e tonifikuar dhe vitale.

Por ka diçka me motrën e e saj Kourtney, e cila është shtatzënë me fëmijën e saj të dytë.
Po ku është fëmija?

Fëmija është brenda në bark por mjeshtëria e tyre për të prezantuar dhe fotografi kanë mundur të tregojnë barkun e saj të rrafshët.
Ndërsa motrat pohojnë se kemi punuar pak me foto shopin për të.

KOMENTE