English

Paris Hilton sërish me rroba banje (FOTO)

Paris Hilton në dy javët e fundit ka shfaqur një pafundësi bikini.
Pas piknikut në Miami, trashëgimtarja ka shfaqur dhe njëherë një sërë rrobash banje për Ultra Music Festival nën ngrohjen e vjeshtës australiane.


Ajo ka shijuarca ditë pushime me miqtë e saj, por nuk ka shpëtuar nga kamerat në aeroportin LAX, e cila mbërriti atje për të fluturuar në Sidnay për hapjen e një klubi të ri.

Ajo është shprehur për gazetarët: "Unë e dua muzikën pop dhe atë elektronike, kështu kam vendosur që albumi i ardhshëm do të jetë një elektro-pop album.
Unë kam qenë duke punuar me disa prodhues tepër të talentuar dhe artistë për të krijuar këngë që unë me të vërtetë unë jam e dashuruar me to"


Ndërkohë dhe motra e saj është bashkuar në disa lloj festash në Miami.

KOMENTE