English

Jennifer Lopez skena seksi në videon e saj të re (VIDEO dhe FOTO)

793

Jennifer Lopez si gjizhmonë e paarritshme në figurën e saj. Edhe këtë herë në videon e saj të re ajo shfaqet me të dashurin e saj Casper Smart, i cili nuk mund t'i rezistojë dot mos prekjes së trupit të të dashurës së tij.

Në versionin e plotë të këngës "Dance Again" shfaqen mjaft skena seksi, ku që të dy duket sikur digjen në vetvete.

Mënyra e veshjes dhe e lëvizjes nuk ka se si të ndalojë të dashurin e saj i cili e prek atë sikur të jenë jashtë videos.
Casper, i cili është zakonisht në audiencën gjatë American Idol, është fotografuar me të dashurën e tij kudo nga Miami Beach, në Brazil dhe Meksikë, ku ai filmoi Dance Again.

Casper është parë që e trajton të dashurën e tij si princeshë.

Marc Anthony ka qënë buri i Jennifer Lopez, ku pas 7 vitesh martesë ata bënë divorcin, por përsëri ajo nuk mund ta fshehë lidhjen e saj me të dashurin e ri 24 vjeçar.

KOMENTE