English

UFO trondit pasagjerët e avionit (VIDEO)

Nuk është shaka për 1 Prillin, por është një ngjarje e vërtetë.
Përsëri një tjetër disk fluturues qe u kap nga një aeroplan! Ky UFO u filmua nga një pasagjer mbi qytetin e Seul në Korenë e Jugut në Prill 07, 2012.

Unë nuk e di, por ai duket pak i çuditshëm dhe i vërtetë dhe jo e ngjashme me videot e tjera. Nëse kjo është me të vërtetë e vërtetë dhe jo një vepër e falsifikuar, ai duket si një ushtarak që kontrollonte avionin. Çfarë mendoni ju?
UFO lëviz në mënyrë të tillë për të tërhequr vëmendjen e pasagjerëve.
Shumë veta pranojnë që ky është një lloj i vërtetë UFO të tjerë mbeten skeptikë.
825

KOMENTE