English

Dua të jem si Britney Spears (FOTO)

Harxhoi miliona në albumin e saj të parë 2 vjet të shkuara por suksesi nuk ishte ashtu si ajo e priste. Le të themi ka qënë i dështuar.

Pas 2 vjetësh, e uritur për famë, Heidi Montag një ish- prezantuese e Tv, ka sjellë albumin e saj të ri "Dreams Come True", kjo pasi i është nënshtruar dhe një sërë kirurgjish plastike.

Ëndrra e saj është të jetë në nivelin e Britney Spears kryesisht në këngët pop.
Së fundi 25 vjeçarja ka nxjerë një imazh promovues për Parlamentin Evropian veshur me një kosum banjoje rozë.

Heidi është e martuar me Spenser Pratt ku që të dy ishin më të ndjekurit në programin The Hills në SHBA. Por popullariteti i tyre ra kuar ata bënë disa seanca publicitare qesharke si dhe sajuan një ndarje të rreme.

KOMENTE