English

Arrestohen se rrahën 3 policë në Bilisht

Në gjendje të dehur në rrethin e Devollit, janë arrestuar personat Alfred Idriz Braho 46 vjeç banues në lagjen nr 10 Korce, Andrea Dhimitraq Sholla 38 vjeç banues në lagjen nr 10 Korçë dhe Pandi Petraq Tase 50 vjeç banues në Bilisht pasi kanë rrahur dhe fyer tre policë të policisë kufitare në qytetin e Bilishtit

Akuzat ndaj tyre janë: “Fyerje për shkak të detyrës të punonjësve të policisë” dhe “Goditje për shkak të detyres” parashikuar nga nenet 239 dhe 237 tëKodit Penal. Ndërsa materialet e përpunuara do t'i kalojnë Prokurorise së Rrethit Gjyqësor Korçë për ndjekje të metejshme.

KOMENTE