English

Hysni Milloshi ka ndërruar jetë orët e para të mëngjesit

Hysni Milloshi, kryetari i Partisë Kouniste ka ndërruar jetë në moshën 66 vjeçare pas një sëmundje të rëndë.

Lajmi bëhet i ditur nga burime të spitalit ku ai ishte shtruar në Sanatoriumin e Tiranës.
Ai ka ndërruar jetë orët e para të mëngjesit të sotëm
Hysni Milloshi lindi më 21 janar 1946 dhe pas rënies së regjimit komunist ai asnjëherë nuk i braktisi idetë komuniste por përkundrazi vazhdoi t'i mbrojë idealet e Enverit madje në zgjedhjet pë kryetar bashkie të Tiranës të vitit 2011 ishte një prej kandidaturave kryesore.

KOMENTE