English

E dashura dentiste, i shkul komplet dhëmbët ish të dashurit

Haku pa marrë nuk lihet.
Kjo i ka ndodhur një 43 vjeçari i cili shkoi te dentisti, ndërkohë që dentistja ishte ish e dashura e tij.
Ajo i dha anestezistë aq sa i mpiu komplet gojën dhe filloi gjoja për t'i rregulluar dhëmbët, ndërkohë ajo ishte duke i shkulur të gjithë nga goja e tij.

Anna Mackowiak, 34, po përballet me burg pas marrjes hak mbi 45-vjeçarin Marek Olszewski kur ai u kthye te klinika e saj me dhimbje dhëmbi, vetëm disa ditë pas prishjes së mardhënies së tyre.

Dentistia, e cila punon në Wroclaw, Poloni, tha: "Unë u përpoqa të jem profesioniste dhe të shkëput veten nga emocionet e mia por kur e pashë të shtrirë në poltron, nuk e kapërdija dot gënjeshtrat e tij.
Ndërsa Marek, besoi se ajo ishte profesioniste dhe nuk mund ta bënte një gjë të tillë.
Tani ajo rrezikohet me 3 vjet burg, por edhe e dashura e re e Marek e ka lënë atë pasi nuk mund të martohet me një burrë pa dhëmbë është shprehur ajo.

KOMENTE