English

FRD partia më e re e së djathtës shqiptare (VIDEO)

Ashtu si ishte njoftuar është prezantua sot zyrtarisht (FRD)Fryma e Re Demokratike, partia më e re e së djathtës shqiptare. Kryetari i grupit nismëtar i Partisë, Gazmend Oketa, në deklaratën e parë zyrtare u shpreh se do të zhvillohet një fushatë e hapur dhe intensive me shoqërinë shqiptare.
Nga shumë të pranishëm ku mbizotëronin mosha të reja, nuk ngurruan të anëtarësoheshin pasi ishte shpresa e re për të ardhmen e tyre.
932

KOMENTE