English

Lady Gaga emri i vërtetë Stefani Germanotta

Lady Gaga mund të jetë një nga yjet më tronditëse të botës pop - por këtu ajo është një studente shkolle njė vajzë ekskluzive nga Manhattan. Këngëtarja ka bërë tifozë me emrin dhe kostumet e saj të çuditshme si dhe me shfaqjet teh.

Por, para se ajo të ishte një yll, Lady Gaga ishte e njohur si Stefani Germanotta
dhe shkoi në 'Konventën e Zemrës së Shenjtë' një shkollë katolike private në Nju Jork.

Drejtori i lartë i shkollës i dha asaj pseudonimin 'Stefi'ose 'The Germ.'

Ajo shprehet se ishte lindur për të ndjekur yllin e pop-it Britney Spears dhe vendosi ta bëjë atë.

Njerëzit që e bezdisin më shumë Gagan janë njerëzit mediokër.

KOMENTE