English

Çfarë kontrasti. Ju pëlqen dita e parë e plazhit? (FOTO)

Kujdesni kur shkoni në plazh ditën e parë. Nëse tregoheni të kujdesshme ngjyra e kuqe e lehtë do të kthehet në ngjyrë të artë shumë shpejt.

Lydia Rose Bright aktore e serialit TOWIE, ka shkuar me pushime në Dubai por nuk ka ngurruar të tregojë pjesët e trupit të saj nën efektet e diellit.

Biondja ka pësuar një diegje të lehtë por pa dëmtuar lëkurën,por përsëri ndihet e kënaqur pasi pas ca ditësh lëkura e saj do të jetë e bronxtë.

Ajo edhe pa make-up dukej e mrekullueshme dhe në faqen e saj Twitter ajo shkroi se dashuronte pushimet në Dubai.
Gjithashtu foto e plazhit janë dhënë për revistën "Now Magazine".

KOMENTE