English

Clinton shtyn Pakistanin për të bërë më shumë në militantizëm

Sekretarja amerikane e Shtetit Hillary Clinton i ka bërë thirrje Pakistanit që të bëjë më shumë për të goditur militantizmin, si ajo përfundon një vizitë dy-ditore në Indinë fqinje.

Zonja Klinton tha se qeveria e Pakistanit është e nevojshme që të sigurojë se territori i saj nuk u përdor për nisjen e sulmeve në vendet e tjera duke përfshirë këtu edhe Pakistanin.

Duke iu drejtuar gazetarëve dhe ministrit të jashtëm indian SM Krishna ajo shtoi se India ishte kritike në përpjekjet për të parandaluar Iranin lidhur me blerjen e armëve bërthamore.

KOMENTE