English

Femrat shqiptare të çmendura për veshjet e yjeve të Hollivudit

Në mbrëmjen Gala që u zhvillua në New York, veshjet ishin nga më të ndryshmet dhe plot sharm.
Yjet e Hollivudit konkurronin me njëra tjetrën kush e kush të paraqiste veshjen e saj më të bukur.
Por a mund të vishen në jetën dhe nga femrat reale këto veshje?

Edhe vetë stilistet dhe rroabaqepset janë shprehur se ato nuk mund të vishen në jetën reale dhe në evenimentet që organizojmë.

Por në komentet e ndryshme të bëra në rrjetet sociale në Shqipëri, shumë vajza kanë shprehur dëshirën për të realizuar fustane të tilla, kjo dëshirë sidomos nga vajzat që janë para mbrëmjes së maturës.

A mos vallë ne jemi në të njëjtin nivel me yjet e Hollivudit?
Jo për nga bukuria se jemi dhe më të bukura por a është normale në një ekonomi që jemi ne, të realizojmë një fustan të tillë që kushton jashtë mase?

KOMENTE