English

Kinezi flet anglisht me 9 lloje theksi (VIDEO)

"Brother anglisht", me emrin e Zhang Xu ose nofkën (weibo: @ nickinthehouse) kohët e fundit u bë popullor në faqet kineze të internetit për videot e tij qesharake duke imituar njerëzit e nëntë vendeve, përfshirë Indinë, Korenë e Jugut, Japoni etj duke folur anglisht. Video shkoi viral dhe njerëzit janë të impresionuar sidomos nga aftësitë e tij për gjuhët e huaja dhe aftësinë e tij për të imituar thekse.

970

KOMENTE